انتخاب مناسب استیک – می دانم استیک خود را کاهش

[ad_1]

سرآشپزها در حال آموخته زیادی در مورد پخت و پز استیک اما هنوز هم می توانید رفتن به یک رستوران و یک تجربه تکان دهنده است.

در صفحه اصلی بازی از خدمت به طور مداوم لطیف و خوشمزه استیک می شود حتی سخت تر است.

من دنبال یک مقاله در پخت و پز مناسب استیک اما قبل از ما به که من آدرس مهم ترین عامل حق انتخاب را کاهش دهد.

در اینجا برخی از راهنمایی در مورد انتخاب مناسب استیک. انتخاب درجه از گوشت را به دنبال خواهد داشت در مقاله آینده است.

را انتخاب کنید یک برش بزرگ

استیک متفاوت زیادی در کیفیت.

در مرحله اول شما نیاز به انتخاب مناسب برش برای نیازهای شما و بودجه و اشتها. در اینجا یک لیست سریع از کاهش گوشت گاو است که ما می توانیم که ما قطعا می تواند طبقه بندی به عنوان “استیک” به عنوان به خوبی به عنوان برخی از رایج نام های دیگر.

گوشت (فیله استیک tournedos چشم فیله)

این است که ‘بیمه’ برش و مناقصه با حداقل چربی است.

با کیفیت خوب دانه تغذیه یا Wagyu فیله خواهد شد که مقدار زیادی از چربی ابری از طریق گوشت اما این کاهش باید کمرنگ از همه تار و پود و باید بدون چربی ، این است که گران ترین برش و لطیف ترین اما دنده استیک را بیشتر عطر و طعم.

Tenderloins معمولا کوچکتر استیک به عنوان به خوبی. احتمالا کوچکترین از همه کاهش است.

رستوران بخش متوسط 180-250g و آن را بدون استخوان و بدون چربی.

دو برش از سر فیله به نام Chateaubriand..

خشکیده پشت مازو را می توان پخته شده در پف قنادی یا تمام یا بخش های فردی با قارچ duxelles یا سر. این است که به نام “ولینگتون گوشت گاو.”

دنده چشم اسکاچ فیله و دنده نخست

دنده استیک بسیار flavoursome و می تواند بسیار دردناک است.

دنده یک تکه بزرگ از مرطوب چربی های در حال اجرا را از طریق این مرکز است. این طبیعی است. ترک آن وجود دارد به عنوان آن را می دهد گوشت و طعم و آن را مرطوب نگه می دارد.

یک دنده چشم یک فیله از دنده برش استخوان است. این همچنین به عنوان شناخته شده اسکاچ فیله یا “مکعب رول’

نخست دنده یا “O. P. دنده” یک دنده-چشم با استخوان هنوز هم بر روی آن. مثل یک بره کتلت اما از گوشت گاو به جای.

پخت و پز در استخوان همیشه می دهد خیلی بیشتر طعم, اما آن را کمی طولانی تر به طبخ.

یک دنده نخست است حق بیمه را کاهش دهد. نخست دنده وجود دارد تا با ابجو و اغذیه فروشی به عنوان یکی از بزرگترین استیک کاهش و آن را قطعا خوشمزه ترین.

انتظار یک دنده نخست به 450 گرم تا 550 گرم است.

یک استیک دنده چشم خواهد بود بین 250 گرم برای یک قلع یکی به 300 گرم متوسط یا 400 گرم به ضخامت یک.

راسته استیک, striploin نیویورک نوار

این ” سوم بهترین برش و بهترین ارزش.

آن است که به طور معمول به اندازه جایی بین فیله و استیک دنده بیش از حد.

این Striploin یا گچ بری شده ضخیم چربی در امتداد بالا است که باید کمرنگ کردن به حدود 1 سانتی متر ضخامت دارد. نباید آن را کمرنگ کاملا آن را به عنوان bastes گوشت در حالی که پخت و پز و آن را مرطوب نگه می دارد.

گچ بری بسیار خوشمزه است و یک برش بزرگ اما می تواند دشوار اگر نه بسیار مراقب باشید در مورد انتخاب نام تجاری و یا درجه از گوشت. یک استاندارد ‘ بخش 250 گرم را با استیک بودن 350 تا 400 گرم است.

T-Bone و ابجو و اغذیه فروشی

این یک ترکیب’ استیک بر روی استخوان.

استخوان یک “T” شکل است. یک طرف “T” یک فیله استیک یا فیله طرف دیگر یک راسته. هر دو متصل به استخوان.

این همان استیک جز ابجو و اغذیه فروشی برش از پشت shortloin که در آن فیله استیک قطعه بزرگ و گوشتی است.

جلوی shortloin است که در آن فیله استیک شروع به کوچکتر بنابراین این استیک با کوچکتر فیله قطعات متصل هستند به عنوان “T-Bone”

این استیک بزرگ به طور معمول بزرگ است. ابجو و اغذیه فروشی برش ضخیم است که احتمالا بزرگترین استیک از بسیاری. انتظار می رود حدود 550 گرم

کفل استیک

این “ادم بیکار و تنبل’ از حیوانات است. زن قحبه, باسن با یک لایه خارجی از چربی است که می تواند در کمرنگ کردن به یک سطح قابل قبول.

کفل است که احتمالا “خشک ترین’ استیک با حداقل ابری از طریق گوشت در مقایسه با دیگر کاهش حق بیمه بالاتر.

کفل می توانید بزرگ بافت و عطر و طعم.

اغلب کفل فقط قطعه قطعه در سراسر دانه به یک تکه بزرگ از گوشت خوشمزه.

این می تواند یک نقطه ضعف از آنجا که انجام می شود به این ترتیب دانه ها را اجرا خواهد کرد در جهات مختلف از طریق مختلف عضلات کفل.

این به این معنی است که برخی از بیت خواهد بود سخت تر از دیگران است.

استیک باید برش در سراسر دانه از گوشت برای بهترین نتایج.

یک راه حل این است که ‘درز-برش و یا تقسیم یک کل کفل به عضلات مختلف و سپس برش هر سراسر دانه به کوچکتر استیک.

یک کفل خواهد شد و در حدود 250 گرم اگر درز برش به 400 یا 500 گرم قطع در تمام عضلات است.

کمتر کاهش

قلوه و دامن استیک

این برش از شکم یا حلقه از گوشت گاو و بسیار خاص بافت. آنها OK چاشنی و خشکیده در حرارت بالا اما آنها ندارد و معمولی ‘استیک’ درخواست نخست کاهش بالا.

بد استیک

هر برش نیست استیک.

بسیاری از پای گوشت و یا شانه کاهش می گذشت توسط سوپر مارکت ها و ‘خلاق’ قصابان به عنوان “استیک”

آنها نه.

دور ‘استیک’ برای مثال خشک و سخت تر تکه ای از گوشت و نه مناسب برای کباب و یا سرخ کردن ماهی تابه. شما می توانید آن را به صورت مکانیکی و یا tenderise آن, اما آن را به خوبی مناسب برای کباب کردن و همیشه خواهد بود سخت تر است.

چاک استیک نیست استیک. آن کله پاچه و گوشت گاو.

انتخاب یک کلاس از گوشت ممکن است به شما یک تجربه است که مناقصه به اندازه کافی از تحتانی برش, اما استیک کاهش از تو همان حیوانات همیشه خوشمزه تر بود و خیلی حساس تر است.

استیک برش نمی خواهد همیشه تضمین شرکت در مناقصه گوشت یا. برخی از حیوانات فقط باید سخت گوشت. حتی فیله استیک.

استیک است tenderest بخشی از گوشت گاو – آنچه ما تماس بگیرید ‘کلاس اول برش’ به دلیل آن است که مناسب برای پخت و پز سریع روش های مانند کباب کباب کردن یا سرخ کردن ماهی تابه.

“BBQ استیک” “بودجه استیک” و چیزهای مشابه کلاهبرداری. آنها بر اساس قیمت نه طعم و مزه و یا حساسیت است.

اگر که خوب با شما بروید. اما برای به دست آوردن بهترین طعم و مناقصه قطعه ای از گوشت را انتخاب کنید کاهش بالا.

مقاله بعدی من خواهد بود در حق انتخاب درجه از گوشت گاو به اطمینان حاصل شود که استیک شما خواهد شد به طور مداوم مناقصه و flavoursome.

[ad_2]

Leave a Comment