غذاهای اسپانیایی

[ad_1]

هیچ کس نمی تواند انکار کند که غذاهای ملی در بسیاری از کشورها یکی از چیزهایی که ممکن است هشدار توجه گردشگران و اسپانیا از این قاعده مستثنی نیست. به عنوان هر کشور مدیترانه ای آن را ترکیبی از ویژگی های از همسایگان خود; آن است که مربوط به فرانسه و ایتالیا که یکی از بهترین ها در جهان برای کیفیت و تنوع محصولات است. در مقابل آن غیر ممکن است به بحث جدی در مورد وجود قومی آشپزی, اما از آن است که مناسب تر به نظر تعدادی از غذاهای منطقه ای که هر کدام تحت تاثیر قرار بود توسط شرایط آب و هوایی و شیوه زندگی است. به طور کلی غذاهای اسپانیایی است که به احتمال زیاد به استفاده از این تکنیک به عنوان عمليات حرارتي در شراب (در جنوب و غرب کشور و سفید در شرق) پخت با پنیر فتا و برشته در مشبک (گریل). خاص برای تمام غذاهای منطقه ای است که استفاده گسترده از رنگ سبز حکیم و گردو خرد شده. قبل از شروع معاینه از مختصات اصلی منطقه ای سنت پخت و پز آن مفید خواهد بود برای روشن شدن آن مسائل مشترک و ظروف:

1.Paella یک والنسیا ظرف برنج که در شکل مدرن آن پدید آمده در اواسط قرن 19. اکثریت غیر از اسپانیایی ها در نظر paella اسپانیایی به عنوان غذای ملی در مقابل اسپانیایی ها’ اعتقاد است که این ظرف است که به طور انحصاری والنسیا و اعتقاد بر این است به عنوان یک نماد از منطقه است.

2.Jamon (همون) به نظر می رسد به اسپانیایی نام ژامبون مغازه اغذیه فروشی, گاو, گوشت خوک, ژامبون.

3.Tapas هستند طیف گسترده ای از غذا و یا تنقلات در غذاهای اسپانیایی. آنها ممکن است سرد (مانند مخلوط روغن زیتون و پنیر) و یا گرم (مانند chopitos که در حال کتک سرخ شده, ماهی مرکب).

4.اسپانیا یک پنیر کشورکه در آن توزیع گسترده ای به دست آورد توسط شرکت پنیر (Idiazabel, Majon, Manchego) تازه پنیر (Afuega المللی pitu, ماتو) آبی پنیر (Cabrales, Picón Bejes-Tresviso) و کرم پنیر.

5.بدون شک شراب عنصر اساسی از همه و هر یک از غذاهای منطقه ای از اسپانیا. اسپانیا همراه با فرانسه و ایتالیا به نظر می رسد سه نفر از بزرگترین تولید کنندگان شراب در جهان است.

کاتالان آشپزی جذب می شود همه که بهتر است در غذاهای مدیترانه ای. این بطرز شگفت انگیزی ساده و مبتنی بر حفظ طعم و مزه معتبر از محصولات فصلی و سنتی در هسته خود است. کاتالانها هستند افرادی که فکر می کنم در تضاد. آنها می خواهم به ترکیب ناسازگار مواد تشکیل دهنده و ترکیب بی شمار با استفاده از همه که تازه که به نظر می رسد در بازار است. معمول ترین این منطقه توسط آشپزی به نام “Mar من Muntanya” که به معنی “دریا و کوه”. این یک خوشمزه و غیر معمول از راه مخلوط کردن غذاهای دریایی با محصولات گوشت. چنین ترکیب های شامل گوشت خوک و حلزون اسکالوپ ماهی, سوپ با حلزون خرگوش و مرغ با خرچنگ. همچنین مهم است به یاد داشته باشید آن است که در اینجا فلفل سس romesco خدمت سنتی با طعم گولاش با زعفران, غذاهای دریایی, گوجه فرنگی و سیب زمینی که اغلب در بالا پاشیده با alioli (“علی” به معنی “سیر” و “oli” – روغن زیتون).

گالیسیا (در شمال غرب سواحل اقیانوس اطلس) است که یک مرکز شیلات صنعت که به ارائه بهترین غذاهای دریایی به خصوص حلزون اسکالوپ است که شناخته شده به عنوان “نمادی از سانتیاگو.” در شهر سانتیاگو د کمپوستلا وجود آرامگاه رسول سانتیاگو و سنتی اسپانیایی کیک بادام سرچشمه در اینجا است که همیشه تزئین شده با یک شمشیر در حافظه سنت. پادشاه از همه غذاهای, البته, هشت پا در گالیسی یا pulpo لا فیریا پخته شده در سنتی گلدان مسی و خدمت در یک پایه چوبی با سیب زمینی ریز خرد شده پاشیده با نمک دریا و فلفل قرمز. یک چیز بیشتر به طعم شراب, که همچنین شامل آنهایی که خاص; به خصوص علاوه بر ساده ماهیگیران شراب Albarino (Albariño) تساوی, بزرگ, توجه, حال, یکی سفید با طعم زردآلو, هلو و بادام و سیب و سبزی تازه.

یکی از غنی, غذاهای دریایی منطقه است باسککه در آن اصل اساسی از پخت و پز است که حداقل از ادویه جات ترشی جات گرم اما محصولات تازه تنها. تقریبا در هر نوار شما را پیدا خواهد کرد tapas و هر رستوران خوب شرکت در یک رقابت برای بهترین tapas از سال است. اما tapas می تواند جایگزین gambas پیل پیل (میگو سرخ شده در روغن زیتون) و champerniogne پیل پیل (قارچ سرخ شده با سیر) که در حال خدمت در پایین دور بشقاب سرامیک. مسافران همچنین ممکن است سعی کنید piperada – نرم تخم مرغ نیمرو با فلفل قرمز و گوجه فرنگی و سیر. سن سباستین در, Bay of Biscay محبوب بندر ماهیگیری از آن سنتی شور cod (balacao) ارائه شده است. یک محبوبیت خاص است به دست آورد توسط cod در سس سیر باله از دریا ماهی بزرگ همبرگر تهیه شده از گوشت گاو بریان و سرخ از مارماهی. وجود دارد بسیاری از قارچ ها و قارچ تازه در آشپزی که سرخ شده و پخته شده در گوشت و یا قرار دادن در پای. یک انتخاب بزرگ از پنیر ممکن است قابل توجهی سوال برای هر دو مردم محلی و گردشگران است. آن است که ارزش مزه سنتی برای این منطقه پنیر مرتب کردن بر اساس Idiazabalmade از خام شیر گوسفند تنها و تخمیر به مدت حداقل دو ماه برای به دست آوردن یک ظریف خامه طعم.

قدیمی و جدید کاستیا خانه بسیاری از غذاهای سنتی اسپانیایی که در آن نخود (nutes) لوبیا chorizo و pisto (خمیر سیر و سبزی و روغن زیتون) می گوییم. از ویژگی های متمایز از این غذاهای برگزار شد در نفوذ عربی; به خصوص nutes وارد می شوند در ابتدا توسط Carthaginians. سیب زمینی سنتی ترتیلا (نان ذرت مکزیکی) نیز تحسین کرد از این منطقه به عنوان به خوبی به عنوان آن را به ارزش مزه محلی بوداده خوک و بره, استیک. خوک باید وزن از سه تا چهار پوند و تنها 15-20 روز ، برای طبخ آن یک اجاق گاز استفاده می شود که در آن گوشت می شود حساس تر است. Visiters باید در مورد این ماهی با شکوه غذاهای این منطقه است. آنهایی که محبوب ترین arebacalao al ajo arriero (cod با سس سیر) dos y pingada (ژامبون و تخم مرغ), arroz لا zamorana (ricein Samoranian) و sopa de ajo (سیر سوپ). شراب عاشقان می توانید تست های محلی کارخانه شراب سازی دستاوردها از مناطق مانند Ribera-del-دوئرو (پیچیده و گران قیمت قرمز و گل رز شراب), Rueda (نور تازه و میوه ای شراب سفید) و تورو (بسیار متمرکز انواع).

درهم فرهنگ ساخته شده است که تاثیر بسیار زیادی در اندلس آشپزی تا آنجا که مورها کمک مردم محلی برای آشنا شدن با مرکبات و بادام و برنج برای paella. سوپ سرد gaspachois bornin اندلس. امروز از آن است که پخته شده با گوجه فرنگی, روغن زیتون, سرکه سیب و سیر در مقایسه با کسانی که بار زمانی که وجود دارد هیچ گوجه فرنگی در اروپا و gaspacho آماده شد از سفید انگور و بادام ساییده شده همراه با مور ملات و دسته هاون. اندلس همچنین می توانید هر دو با سالاد پرتقال و remojon (شور cod) escabeche (ترشی ماهی) و بسیاری از tapas تنقلات.

به طور خلاصه آن است که مناسب به اعتراف است که تمام انواع غذاهای اسپانیایی می تواند در مادرید و رستوران ها که در آن هر دو مخلوط و تنها غذاهای منطقه ای ممکن است طعم شود. به عنوان یکی می توانید ببینید یک تاثیر هر دو اروپایی ها و اعراب مشاهده شده است که نشان دهنده تاریخ اسپانیایی در آشپزی مرزهای. است که چرا اسپانیایی, پخت و پز سنت اذعان دارند به عنوان یکی از جاذبه های توریستی در این کشور است.

[ad_2]

Leave a Comment