هنگ کنگ بهترین Wonton رشته فرنگی

[ad_1]

هنگ کنگ مواد غذایی محلی صحنه به شدت تحت wonton ماکارونی و تار مجموع است که احتمالا دو تا از محبوب ترین غذاهای محلی… بازدید از شهر بدون بهره گیری دلچسب کاسه Wonton ماکارونی در یکی از فروتن eateries در سراسر مرکزی یا Wanchai است فقط به عنوان غیر قابل تصور به عنوان بازدید از پاریس بدون ناهار خوری در یک اغذیه فروشی و مشروب فروشی محلی و یا عبور از طریق آتن بدون داشتن یک Souvlaki… در این مقاله شما را به هنگ کنگ بهترین wonton dens.

Wonton رشته فرنگی (یا Wan-قهوهای مایل به زرد در دقیقه) است که به طور معمول در خدمت در هنگ کنگ در بخار داغ سوپ چاشنی زده با سبزیجات سبز و چاق و چله wonton کوفته پر شده با میگو, با یا بدون چرخ شده گوشت خوک است.

با توجه به مواد غذایی محلی خبره کامل کاسه wonton ماکارونی باید به رخ کشیدن تمام این ویژگی ها:

  • سوپ به آرامی پخته شده با پوسته میگو و مرغ و گوشت و استخوان.
  • ماکارونی باید به عنوان نازک به عنوان یک موضوع و فنری در بافت است.
  • این wonton پیراشکی خود را باید ترد و تازه میگو پیچیده شده در فوق العاده نازک پوست.
  • فقط قبل از سرو این غذا باید پاشیده با نازک خرد شده و زرد پیاز و میگو و تخم مرغ است.

بهترین مکان برای لذت بردن از wonton ماکارونی در هنگ کنگ معمولا چیزی بیش از یک سوراخ در دیوار رستوران که ندارد یک منوی انگلیسی و هیچ یک از آن مسائل صحبت می کند اما با کمی صبر و به کمک برخی از عابران شما خوب…

Mak مرد Kee رشته فرنگیدر 51 پرکس خیابان در كولون فقط یک قدم زدن کوتاه از اردن MTR ایستگاه است در حدود 40 سال یا بیشتر و هنوز هم در خدمت همان فوق العاده wonton ماکارونی که آن را به دست آورده شهرت خود را با پوست نازک و غنی تشکیل پرونده یا گوشت خوک و یا گوشت میگو شناور در یک خوشمزه آهسته پخته سوپ با فنری دستباف رشته فرنگی هستند که به طور سنتی با اردک-تخم مرغ است.

Mak را ماکارونیدر 77, Wellington, خیابان, در, مرکزی, به مدت طولانی تبدیل به یک برجسته محلی و اگر چه آن بخش بدنام بودن در اندازه کوچک, کوفته عالی هستند با تازه و خوبی میگو خوابانده براث است برای مردن و دستباف رشته فقط به عنوان خوشمزه با مرغ که آنها را به این بافت های فنری که باعث می شود مردم می خواهند بیشتر و بیشتر از آنها…

فقط یک سنگ پرتاب دور بر روی 98, Wellington Street است Tsim چای Kee – Mak ابدی رقیب و یک دلار هنگ کنگ آشپزی موسسه در حق خود… بر خلاف بسیاری از شهر, مدرسه wonton eateries Tsim چای Kee می بالد تا حدودی بیشتر, طراحی مدرن, با, چینی, شرقی, فلور, که باعث می شود شما احساس می کنید شما در واقع در یک چینی غذا خوردن در خانه… در این بخش در اینجا بزرگتر از کسانی که در Mak اما برخی می گویند گستاخ کوفته به عنوان زرق و برق دار, عمدتا به دلیل Tsim چای Kee آنها را غذایی با تکه های میگو در حالی که Mak استفاده از کل میگو… یک موضوع سلیقه شخصی من فرض می کنم…

هنوز هم در ولینگتون جاده وانگ چی Kee Congee & ماکارونی یکی دیگر از افسانه ای ماکارونی ، اصل باز در ماکائو بیش از 50 سال پیش توسط وانگ Wun چی که یاد گرفتم اسرار فرنگی گیری از یک استاد در کانتون در 1940s این رستوران محبوب شناخته شده است نه تنها برای خود wonton رشته بلکه برای آن راحتی که برخی از sayis بهترین در شهر.

[ad_2]

Leave a Comment