پودینگ نان با رم سس از آروبا

[ad_1]

آروبا جزیره است کمی بزرگتر از Washington DC, دروغ, 18 mi (28.9 کیلومتر) در سواحل ونزوئلا در جنوب کارائیب.

آروبا بسیار مخلوط جمعیت اصلی مردم بودند سرخپوستان به نام Arawak. زبان رسمی هلندی است. انگلیسی و اسپانیایی نیز سخن گفته است. مادر-زبان آروبا است پاپیامنتو است که ترکیبی از, هلندی, اسپانیایی, پرتغالی, زبان انگلیسی و زبان های هندی.

با غذاهای سنتی از گروه های مختلف قومی آروبا به شما ارائه می دهد یک خوشمزه استوایی است.

مواد لازم برای پودینگ نان

14 برش نان سفید

1 لیتر شیر (35fl اونس = 4 فنجان)

125 گرم ذوب کره, unsalted (4 اونس)

250 گرم (8 اونس) شکر قهوه ای

8 تخم مرغ

1 قاشق غذا خوری دارچین

2 قاشق غذا خوری عصاره وانیل

125 گرم (4 اونس) کشمش خیس در رم به مدت حداقل 24 ساعت.

25 گرم (1 اونس) خرد شده برشته و بادام

برای رم سس:

1 قاشق غذا خوری آرد ذرت

11/2 فنجان شکر قهوه ای

1 فنجان شیر

¾ فنجان خامه

1/3 فنجان رم

2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک

1 قاشق غذا خوری عصاره وانیل

جهت:

پودینگ نان

-پیش گرم کردن فر را به 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد). کره 24 سانتی متر قطر سوفله قالب که 2-3 لیتر حجم

-قطع کردن پوسته از برش نان. اشک را به قطعات کوچک قرار داده و در یک کاسه است. اضافه کردن شیر و دارچین و کره ذوب شده و مش با پشت چنگال و اجازه دهید مخلوط ایستادن به مدت حداقل 30 دقیقه.

-ضرب و شتم تخم مرغ و شکر و عصاره وانیل را در یک مخلوط کن برای حدود 10 دقیقه است.

-مخلوط نان مخلوط با تخم مرغ مخلوط کشمش و بادام خوب مخلوط کنید و بریزید روی سوفله قالب.

-پخت در 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) فر به مدت 45 دقیقه یا 1 ساعت یا تا زمانی که تیغه چاقو می آید و بالای قهوه ای طلایی است.

رم سس

مخلوط آرد ذرت و شکر را با هم در یک ماهی تابه روی حرارت متوسط.

اضافه کردن شیر, خامه و وانیل تکان دهنده به طور مداوم. هم بزنید تا زمانی که مخلوط تقریبا جوش و سپس کاهش گرما. اجازه دهید بجوش و خروش آمدن برای حدود 4 ساعت, گاه تکان دهنده. حذف از گرما و هم بزنید در کره و وانیل و رم

پور رم سس بیش از کل پودینگ نان و یا بیش از هر فردی در خدمت.

[ad_2]

Leave a Comment