Cabo بررسی رستوران – الکساندر Restuarant – فند و بیشتر!

[ad_1]

واقع در مارینا در کبو سن لوکاس nestled در میان بسیاری از رستوران ها

و بارها در پلازا بنیتا نشسته پر جنب و جوش کمی رستوران که در آن شعله ور تابه نور

شب.

آتش فراز بالا انتشار تند عطر از گیاهان و ادویه جات ترشی جات در حالی که oohs و

aahs فرار از دهان شام. رهگذران توقف را در نشان می دهد برخی از

پیاده روی اما بسیاری از آنها کشیده شده در توسط آشپزی نمایشگاه است. ما مانند آنها به زودی به

بود طرفداران آشپز الکس Brulhart صاحب الکساندر رستوران.

الکس را تحسین کرد از سوئیس به ارمغان می آورد منحصر به فرد سبک آشپزی گردد در

میهن را از ارتفاعات کوهستانی به سطح دریا در اینجا در کبو سن لوکاس. ترکیب فرانسه-

تاثیر غذاهای سوئیس مبدا با نکات مناطق استوایی و مدیترانه

منو ارائه می دهد چیزی برای فقط در مورد هر کام و ولع مصرف. بیست سال به عنوان یک آشپز

باید honed الکس مهارت و اثبات است در مزه. زن و شوهر استعدادهای خود را با یک

کارکنان آموزش دیده و شما باید گیری از یک شام به یاد ماندنی با دوستان و یا

که کسی خاص.

برای شروع سعی کنید Escargot Chablisienne – حلزون سرخ کرده با شراب سفید کره

سیر و سبزی را با قارچ. برای سالاد سزار آماده tableside با

تنها مواد تازه و تحت الکس مراقبت و مواظبت چشم ضروری است. هر دو زوج خوبی

با Cassilero دلم دیابلو بوته توصیه ما پیشخدمت.

غذای اصلی انتخاب متنوع هستند و در حالی که ما شنیده ام چیزهای زیادی در مورد اسکندر

تمپورا میگو با نارگیل تایلندی-خوراک لوبیای پر ادویه, سس, ما تصمیم گرفتند برای Chateaubriand

برای دو نفر. یکی از بسیاری از entrées آماده tableside نشان می دهد که نمی شود از دست رفته. آشپز

Fabricio Petrelli ماهرانه آماده غذای اصلی ما با یک نمایش دهنده سبک coaxing عطر و طعم

از ادویه جات ترشی جات, پاشیده از بالا تابه و کنترل رقص آتش

که خشکیده کسانی که طعم به حق بیمه برش سونورا گوشت گاو. به زودی ما را به قطع

کره نرم و گوشت گاو گوشت پشت مازو با غنی اما ظریف, سس Béarnaise. همراه با

سیر له شده و سیب زمینی و مناقصه-واضح سبزیجات تازه ما چیزی جز

خوشحال با ظرف.

دوستداران غذاهای دریایی قطعا لذت بردن از گرفتن روز آن را به عنوان یک تازه به تازه

می شود. گرفتار محلی روی قایق های موفق توسط Alex زمان از گرفتن به پان است

بسیار کوتاه است. علاوه بر گرفتن تازه الکساندر را نیز ارائه می دهد یک شاداب گشت و گذار

و چمن ترکیبی شامل میگو و فیله مینیون, میگو, مرغ شکم پر

سینه کل خرچنگ و میگو Capice – تازه محلی میگو سرخ کرده با کیپر

و کنیاک. برای گوشت خوار الکساندر را ارائه می دهد انواع استیک و همچنین

لغو احکام صادره ی گوشت بره را در شراب قرمز و رزماری کاهش. علاوه بر این منو همچنین

ویژگی های یک بشقاب غذای دریایی برای دو که شامل گرفتن از روز خرچنگ دم فیله

مینیون ها و حلزون اسکالوپ. خانه تخصص شامل فند شام برای حداقل

دو نفر شامل پنیر و غذاهای دریایی و گوشت گاو و یا فند Bourguignon. خانه

پاستا کامل انتخاب entrees.

هیچ وعده غذایی کامل است و بدون در دسر و اسکندر تنها رستوران ما می دانیم

در کبو است که ویژگی های دیرین سوئیس مورد علاقه fondue. فرو بردن میوه های تازه

به یک منحط شکلات فند است تجربه نمی شود از دست رفته. دیگر انواع دسر

شامل موز و پرورش انواع کوکوی همه آماده tableside با آتش تر

و شعله ور شدن.

برای کسانی که به دنبال چیزهای بهتری در زندگی و بر این باورند که مواد غذایی بزرگ است که یکی از

زندگی بزرگترین هدیه الکساندر رستوران است که نمی شود از دست رفته. هر زمان که شما

سرمایه گذاری در جنوب مرز به نوک شبه جزیره باخا, خودتان انجام دهید و خود را

جوانه های چشایی به نفع توقف در برای یک وعده غذایی فوق العاده توسط دریا.

برای اطلاعات بیشتر به آنها مراجعه آنلاین در http://www.alexandersrestaurants.com

تماس بگیرید و یا آنها را در 1-817-866-6702 از ایالات متحده آمریکا و یا 624-143-2022 در حالی که در کبو. برای

اطلاعات بیشتر در مورد کبو بازدید http://www.CabosBest.com

[ad_2]

Leave a Comment